Begeleiding

Imarco voor een vlekkeloze projectbegeleiding

Imarco kan uw tegelvloer in eigen beheer of als partner van uw architect of aannemer verzorgen. Dat doen wij bijvoorbeeld voor verschillende retailketens. In alle gevallen mag u van ons een vlekkeloze projectbegeleiding verwachten. Imarco beschikt over een zeer efficiënte planningsafdeling met een ongekende praktijkervaring. De hele projectbegeleiding en logistiek zijn bij ons in uitstekende handen. Dat geeft u de garantie dat uw project van calculatie, inkoop, werkvoorbereiding, uitvoering en afwerking tot en met de oplevering precies zo verloopt als het is afgesproken.

Imarco als advies- of kennispartner

Maar Imarco gaat verder. Wij fungeren graag al in een vroeg stadium als uw adviespartner of als kennispartner van uw architect of projectontwikkelaar. Dat geeft altijd een meerwaarde. Bijvoorbeeld bij renovatieprojecten met bestaande vloeren. Maar ook bij projecten over meerdere vestigingen van een keten waar, naast uniformiteit, ook de logistiek en nazorg een belangrijke rol spelen. Daarnaast kunt bij u ons ook terecht met al uw vragen over thermisch of akoestisch geïsoleerde vloeren die voldoen aan alle geldende eisen van onder meer het Bouw- en Activiteitenbesluit.

Imarco werkt internationaal

Imarco werkt internationaal. Wij leveren en plaatsen vloeren door heel Europa en ook daarbuiten. In al die landen hebben wij projectleiders die doorgaans de lokale taal spreken en veel ervaring hebben met de plaatselijke gebruiken en manieren van werken en bouwen. Al onze legploegen staan steeds in nauw contact met onze centrale planning. De tegelzetters van Imarco voldoen aan alle VCA-eisen. Als bedrijf besteden wij veel tijd om up-to-date te blijven met de complexe Europese wetten en lokale regelgeving. Dat voorkomt vervelende verrassingen achteraf.


img1 img2 img3